Sneg diktira raspored: Otkazan još jedan slalom

Ovo je šesta otkazana trka ove sezone

10.12.2023. 12:09
  • Podeli:
skijanje reuters-6575850d76b85.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Sneg i kiša tokom noći u francuskim Alpima doveli su do otkazivanja slalom trke Svetskog kupa za muškarce, javlja Anadolu.

Ovo je šesta otkazana trka ove sezone, dok je jedna prekinuta i samo su dve završene.

Međunarodna skijaška i snoubord federacija saopšila je da slalom ne može da počne "zbog trenutnih uslova na stazi nakon kiše i snega kako bi se osigurala sigurnost i ispravnost za takmičare".

Trka bi trebalo da bude pomerena na drugom mestu tokom sezone.

Muški takmičari sele se u Val Gardenu u Italiji, na dva spusta i superveleslalom koji počinje u četvrtak. Prvi spust je zamena za jednu od dve trke koje su otkazane prošlog meseca na švajcarsko-italijanskoj granici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()