Sportski svet u šoku: Mlada biciklistkinja (18) preminula od zadobijenih povreda u trci

Mjuriel Furer doživela je teške povrede tokom biciklističke trke u Cirihu

27.09.2024. 17:05
  • Podeli:
mjuriel furer profimedia-66f6c9365a576.webp Foto: Profimedia

Švajcarska biciklistkinja Murijel Furer (18) preminula je danas od posledica teških povreda koje je doživela u četvrtak tokom trke u Cirihu, saopštila je Međunarodna biciklistička unija (UCI). 

"Međunarodna biciklistička unija i Organizacioni komitet Svetskog prvenstva uputili su iskreno saučešće porodici Murijel Furer, njenim prijateljima i Biciklističkom savezu Švajcarske. Porodica Murijel Furer moli da se poštuje njihova privatnost u ovom veoma teškom trenutku" stoji u objavi UCI.

Istraga o nesreći u kojoj je Murer u četvrtak zadobila fatalne povrede je još u toku. Za sad još uvek nema zvaničnih informacija o tome kako je preminula tinejdžerka zadobila teške povrede zbog kojih je danas preminula u bolnici u Cirihu. 

Jaka kiša je u četvrtak padala tokom cele trke, ali je još uvek nejasno da li su loši vremenski uslovi doveli do nesreće čije će detalje utvrditi opsežna istraga koju su pokrenule švajcarske vlasti. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()