Srbija ima šansu za medalju: Andrej Barna u finalu Svetskog prvenstva u Dohi

Finale je na programu u četvrtak od 17.20 časova po srpskom vremenu

14.02.2024. 18:54
  • Podeli:
andrej barna, 28 jul 2023 - profimedia-65ccfe327fb8a.webp Foto: Profimedia

Srpski plivač Andrej Barna plasirao se u finale trke na 100 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Dohi, pošto je danas u polufinalu zauzeo peto mesto u ukupnom plasmanu sa vremenom 48.05 sekundi.

Prvi na cilje je stigao Kinez Žanle Pan sa vremenom 47,73 sekundi. Barni će ovo biti drugo finale na šampionatu u Dohi, pošto je sa muškom štafetom 4 x 100 slobodnim stilom osvojio sedmo mesto. 

"Veoma sam zadovoljan, mnogo mi je bolje legla ova trka nego ona u kvalifikacijama. Možda sam malo promašio na kraju kada sam spustio glavu, zato me Mađar prestigao. Sve ostalo je bilo super. Pokušaću ovo da ponovim ili da budem malo brži u finalu“, izjavio je Barna, a prenosi Sportklub.

Finale je na programu u četvrtak od 17.20 časova po srpskom vremenu.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()