Srbija ubedljiva protiv Južne Afrike: Delfini igraju na gol razliku

Manje golova se postigne na trening utakmici

19.07.2023. 10:29
  • Podeli:
Nikola Jakšić_Profimedia-64b795823c8ec.webp Foto: Profimedia

Vaterpolisti Srbije pobedili su selekciju Južne Afrike sa 30:5 (8:1, 9:1, 7:1, 6:2), u meču 2. kola D grupe Svetskog prvenstva koje se igra u japanskom gradu Fukuoki.

Srbija je protiv slabašnog protivnika praktično odradila trening pred meč protiv Crne Gore koji će odlučivati o drugom mestu u grupi.

Pitanje pobednika nije se postavljalo nijednog trenutka, a izabranici Uroša Stevanovića su nemilosrdno rešetali mrežu selekcije iz Afrike.

Najefikasniji u Srbiji bili su Nikola Jakšić i Strahinja Rašović sa po šest golova, Marko Radulović je dao pet, Filip Janković tri, a Marko Dimitrijević, Đorđe Vučinić, Radomir Drašović i Vuk Milojević po dva.

Ranije danas u grupi D Španija je savladala Crnu Goru sa 11:7 i tako obezbedila prvo mesto i direktan plaman u četvrtfinale.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()