Srpski strelac osvojio zlato i plasirao se na Olimpijske igre: Srbija dobila 82. učesnika u Parizu

Veliki uspeh Lazara Kovačevića

16.04.2024. 17:01
  • Podeli:
lazar kovacevic-661e91fe6b071.webp Foto: Streljački savez Srbije

Srpski strelac Lazar Kovačević postao je 82. član Olimpijskog tima Srbije pošto je u disciplini vazdušna puška 10 metara osvojio prvo mesto na kvalifikacionom turniru koji je održan u brazilskom gradu Rio de Žaneiro.

"Strelac Lazar Kovačević je osvojenim prvim mestom na kvalifikacionom turniru u Rio de Žaneiru u disciplini vazdušna puška 10m obezbedio još jednu vizu za naš tim!", stoji u objavi na sajtu Olimpijskog komiteta Srbije. 

Posle Zorane Arunović i Damira Mikeca Kovačević je postao treći srpski strelac za vizom za Olimpijske igre koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()