Tako se to radi, Elzane: Bibić istrčao bronzu za Srbiju na EP u Istanbulu

Bibić je postigao najveći uspeh u svojoj karijeri

05.03.2023. 18:49
  • Podeli:
Elzan Bibić_AP-6404d199e045f.webp Foto: AP

Srpski atletičar Elzan Bibić ostvario je danas neverovatan uspeh za našu zemlju osvojivši bronzanu medalju u trci na 3.000 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu, koje se održava u Istanbulu.

Fantastični srpski trkač postigao je najveći uspeh u svojoj karijeri, pokazavši da je srce u junaka najvažnije.

Sve vreme trke sjajni Bibić nije se predavao već je održavao tempo u stopu sa dvojicom najboljih evropskih trkača na ovoj distanci.

Iako je na kraju posustao, izdržao je hrabro do kraja i odbranio treće mesto i tako doneo bronzu za našu zemlju.

Bibić je u finalu ostvario rezultat od sedam minuta, 44 sekunde i tri stotinke.

Zlato je pripalo Norvežaninu Jakobu Ingebrigstenu (7:40.32), dok je srebro osvojio Španac Adel Mehal (7:41.75).

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()