Tijana Bošković: Verujem da ćemo naći novu energiju za duel sa Amerikankama

Znamo kakvi su poljski navijači, ali smo mi bile rešene da odemo u Holandiju za završnicu turnira, rekla je odbojkašica Srbije

12.10.2022. 10:55
  • Podeli:
Tijana Bošković_FIVB-1664135502542.webp Foto: FIVB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u odbojci pošto je savladala odbojkašice Poljske sa 3:1 (21:25, 25:21, 25:19, 24:26, 16:14).

Posle neizvesne utakmice i pet setova u Gljivicama, pred navijačima koji su bodrili domaćina Poljsku, zvezda četvrtfinala je bila Tijana Bošković, koja je meč završila sa 36 poena.

"Neverovatno. Čestitam mojoj ekipi, kao i selekciji Poljske. Uživamo da igramo u ovoj atmosferi. Svi znamo kakvi su poljski navijači. Kada smo došli, rešene smo bile da odemo u Holandiju, na završnicu Svetskog prvenstva i daćemo sve od sebe da igramo finale", rekla je Boškovićeva.

Srbija na ovom takmičenju brani titulu svetskog prvaka. Na sledećem stepeniku na megdan će olimpijskim šampionkama, selekciji SAD.

"Fizički i emotivno je bilo je dosta teško, za oba tima. Igrali smo dosta setova, ali verujem da ćemo naći novu energiju za meč protiv selekcije SAD. Hvala svima na podršci, pratite nas do kraja i vidimo se", istakla je Tijana Bošković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()