Tragedija: Odbojkašica Novare poginula posle utakmice u Istanbulu

Strašan događaj desio se posle utakmice polufinala Lige šampiona sa Ezačibašijem

13.04.2023. 11:35
  • Podeli:
Julia Ituma_odbojkasica_foto_TW-6437d56222b18.webp Foto: Twitter/@volleytrails

Odbojkašica Novare Julija Ituma (18) izgubila je život u Istanbulu. Mlada Italijanka je pala sa prozora hotelske sobe kada se vratila sa utakmice protiv turskog Ezačibašija.

Ona je sa ekipom boravila u Turskoj  jer su igrale polufinale Lige šampiona protiv ekipe za koju nastupaju reprezentativke Srbije Tijana Bošković i Maja Ognjenović. Novara je izgubila sa 3:0 i ispala iz takmičenja, ali je rezultat pod senkom znatno veće tragediju.

Kako je došlo do ovog strašnog događaja nije poznato, a istraga je u toku. 

Ituma je rođena u Milanu kao dete roditelja koji su emigrirali u Italiju iz Nigerije. Bila je veoma talentovana i mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, jer je raspolagala moćnom građom i velikom brzinom za devojku od 192 centimetara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()