Unuk Muhammada Alija razornim nokautom savladao protivnika za samo 100 sekundi

Ali Volš se tek nedavno počeo baviti MMA-om, a ranije je bio srednjoškolska zvezda u američkom fudbalu

08.04.2023. 19:46
  • Podeli:
Ali Volš profimedia-6431a8524f5c8.webp Foto: Profimedia

Unuk bokserske legende Muhammada Alija Bjađio Ali Volš (24) ostvario je novu pobedu u organizaciji PFL-a na eventu koji je organizovan u Las Vegasu, a trebalo mu je samo 100 sekundida nokautira svog rivala.

Ali Volš srušio je Isaiju Figuerou u povodu drugog kola regularne sezone Professional Fighters League (PFL 2), a sudija ga je proglasio pobednikom tehničkim nokautom, čime je stigao do trećeg trijumfa u MMA karijeri.

PFL je strukturisan sa regularnom sezonom i doigravanjem. Tokom godine deset boraca iz svake težinske kategorije takmiči se za titulu, a Ali Volš se bori u lakoj kategoriji.


Bijađio je jedno od dvoje dece Rašide Ali, jedne od ćerki (rođene 1970.) Mohameda Alija. Njegov mlađi brat Niko Volš (22) je profesionalni bokser. On je neporažen u osam borbi, sa poslednjom pobedom prošlog februara protiv Eduarda Ajele.

Ali Volš se tek nedavno počeo baviti MMA-om, a ranije je bio srednjoškolska zvezda u američkom fudbalu kojeg je igrao na univerzitetima Kalifornija i UNLV.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()