Uprkos povredi stisla zube: Neverovatna Angelina Topić u finalu skoka uvis

Povreda je pretila da osujeti kompletni nastup Topićeve

02.08.2024. 12:02
  • Podeli:
angelina topić OI reuters-66acae806c9ea.webp Foto: Reuters

Srpska atletičarka Angelina Topić izborila je plasman u finale discipline skok uvis, uprkos problemima sa povredom koju je dobila na početku zagrevanja pred takmičenje.

Povreda je pretila da osujeti kompletni nastup Topićeve, ali nakon ukazane pomoći Angelina je dala sve od sebe da dođe do finala i nije štedela sebe.

 Iz tri pokušaja nije uspela da preskoči visinu od 195 centimetara, ali sve je na kraju završilo dobro.

Kvalifikacije je završila preskočivši 1,92 metra, što je bilo dovoljno za deobu 12. mesta u generalnom plasmanu - poslednjeg vrednog velikog finale, koje je na programu u nedelju od 19.55.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()