Vaterpolisti Novog Beograda bolji od Primorca na startu Regionalne lige

Novi Beograd će u narednom kolu, koje je na programu 5. oktobra dočekati splitski Jadran

21.09.2024. 22:00
  • Podeli:
novi beograd vk novi beograd-66ef2449485c2.webp Foto: VK Novi Beograd/S. Sandić

 Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras u Beogradu ekipu Primorca rezultatom 14:12 u prvom kolu Regionalne Premijer lige.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Angelos Vlahopulos sa pet golova, dok je Miloš Ćuk dodao tri. Kod gostiju, najbolji su bili Marko Mršić i Nika Šušijašvili, koji su postigli po tri pogotka.

Vaterpolisti Novog Beograda su na ovom meču igrali bez Dimitriosa Skumpakisa i prvog golmana Frančeska De Mikelisa. Novi Beograd će u narednom kolu, koje je na programu 5. oktobra dočekati splitski Jadran.

Vaterpolisti Radničkog su u Kragujevcu posle peteraca poraženi od Solarisa ukupnim rezultatom 14:13. Meč je u regularnom delu završen bez pobednika, 10:10.

Crvena zvezda je u Beogradu izgubila od Solarisa rezultatom 11:10. Vaterpolisti Juga pobedili su Šabac 19:15, dok je Jadran iz Splita bio bolji od Valisa 18:6.

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog savladali su juče na svom terenu ekipu Mladosti 11:9.

U drugom kolu regionalnog takmičenja sastaće se:

Primorac - Primorje, Novi Beograd - Jadran (S), Šabac - Jadran (HN), Solaris - Radnički, Valis - Jug i Mladost - Crvena zvezda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()