Veruju srpskim stručnjacima: Jevtić preuzeo reprezentaciju Crne Gore

Novi izazov za trenera Crvene zvezde

15.10.2024. 20:10
  • Podeli:
ivica jevtic Bane T. Stojanovic-670ea613df8e8.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Odbojkaši savez Crne Gore imenovao je Ivicu Jevtića za selektora muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Jevtić je bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji odbojkaš podgoričke Budućnosti, sa kojom je osvojio dve titule šampiona Srbije i Crne Gore.

Novi selektor Crne Gore je i trener Crvene zvezde, sa kojom je u prethodnoj sezoni osvojio titulu šampiona Srbije, a ove sezone trofej Superkupa Srbije.

Jevtić je bio u stručnom štabu Igora Kolakovića u seniorskoj reprezentaciji Srbije od 2022. do 2024. godine.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()