Vilagoš nakon eliminacije: Nisam se sastavila, osećam žal

Loši rezulati srpskih atletičara se nastavljaju

07.08.2024. 13:30
  • Podeli:
Adriana Vilagoš_bacanje koplja_Foto Reuters-638f02ba67b44.webp Foto: Reuters

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara. Ona je završila kvalifikacije kao 13. a finale joj je izmaklo za 59 centimetara.

"Nisam mogla da bacim kako sam zamislila. Nisam se sastavila sama sa sobom. Osećam žal, bila sam spremna osećala sam se spremno. Još sam mlada, pokušaću da naučim iz ovoga i izvučem samopuzdanne i lekciju", rekla je Vilagoš.

Upitana je za razlog nešto slabijeg nastupa.

"Nisam pokazala ono što znam. To je sport. Moram da se odmorim i idemo dalje i još jače nego do sada."

Činjenica je da ni ostali atletičari nisu uspeli da obezbede finale.

"Ovo nisu baš najbolje igre za atletiku. Mislim da ćemo svi izaći jači iz ovoga. Svi dobro rade i ne odreðuje ovaj neuspeh sve. Nadam se da na narednim igrama i takmičenjima će biti više uspeha i sreće i da će se rezultat popraviti."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()