VK Partizan u problemu: Bazen u SC Voždovac u kvaru, roditelji i deca na mukama

Dok se situacija ne reši, polaznici Partizanove škole, kao i seniori, treniraće na ostalim bazenima u Beogradu.

Autor: Maša Vuković
16.10.2023. 18:39
  • Podeli:
wall vk partizan-652d65060c48b.webp Foto: VK Partizan

Zbog "sitnih" kvarova u donjem delu bazena i filtera u samom bazenu, bazen, koji je u vlasništvu SC Voždovac, a koristi ga Vaterpolo klub Partizan, nije u funkciji. Saniranje kvara je odloženo.

"Avgusta meseca iz SC Voždovac su došli i rekli da se u bazenu neće trenirati, jer je bazen predviđen za rekonstrukciju koja bi trebalo da počne za nekih godinu dana i da se saniranje kvara ne isplati", rekao je sportski direktor VK Partizan Dejan Jovović.

Dok se situacija ne reši, polaznici Partizanove škole, kao i seniori, treniraće na ostalim bazenima u Beogradu.

"Sve ovo se desilo kada su ostali korisnici potpisali ugovore sa ostalim bazenima za narednu sezonu, tako da smo mi dobili preostale termine. Ti termini su daleko od idealnih, ali jednostavno drugih nema. Naše mlađe kategorije treniraju na SC '11. april' od pola 10 do 11 uveče, imamo četvrtinu bazena, posle dobijemo malo više. Na Tašmajdanu imamo četvrtinu bazena, od 10 uveče do pola 12. Imam i neke termine u Obrenovcu za prvi tim", dodao je Jovović.

Ova situacija stvara problem kada je reč o terminima u Sportskom centru 11. april. Međutim, dogovor je posle sastanka upravnog odbora SC NBG, ipak postignut, rekao je za Una Popodne Boris Drobac.

"Deca ipak neće trenirati od 15 časova, što je bila nemoguća misija za njih i njihove roditelje. Treninzi će krenuti od 17.30 do 18.30. Većina dece će uz neku muku i žrtvu roditelja stići na trening", kazao je Drobac.

Iz VK Partizan smatraju da je efemerno rešenje popravka postojećih kvarova, koja bi bila gotova kroz 10-ak dana i omogućila korišćenje bazena dok se sezona ne završi u junu. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()