Vučenović i Vilagoš: Daćemo sve od sebe u finalu

Finale je na programu sutra uveče od 21.36 časova

10.06.2024. 15:04
  • Podeli:
adriana-vilagos-sas.jpg

Marija Vučenović i Adriana Vilagoš plasirale su se ranije danas u finale EP. Srpska atletičarka Marija Vučenović izjavila je danas da će dati sve od sebe u finalu discipline bacanje koplja na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Vilagoš je kvalifikacionu normu od 60,50 metara prebacila već u prvoj seriji, pošto je koplje bacila 60,57 metara.

Vučenović je do finala stigla pošto je u trećoj seriji koplje bacila 59,90 metara, što je njen najbolji hitac ove godine.

"Presrećna sam. Ja sam sebi govorila da ću ući u finale i sebe sam zamišljala u finalu. Sada sledi oporavak i finale sutra uveče. Daću sve od sebe, poslednji put sam bila u finalu EP u Berlinu 2018. godine, i evo sad 2024. godine", izjavila je Vučenović, preneo je Srpski atletski savez.

Finale je na programu sutra uveče od 21.36 časova.

"Zadovoljna sam, cilj je bio da što pre završimo današnje kvalifikacije. Naravno, bilo je malo stresno, ali sada sam srećna i malo opuštenija što sam ušla u finale. Sada je vreme da se odmorimo za finale", izjavila je Vilagoš.

Srbija je u ovoj disciplini imala još jednu predstavnicu, Ivanu Đurić, koja nije uspela da se plasira u finale, pošto je koplje bacila 50,23 metra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()