Vuleta najbolja atletičarka Balkana, Topićeva zvezda u usponu

Najbolja atletičarka Balkana peti put. Razmazila sam se. Hvala, rekala je srpska sportistkinja

08.12.2022. 08:18
  • Podeli:
Ivana Vuleta u Cirihu.jpg Foto: Mićael Buholzer/ Keystone via AP/ Tanjug

Asocijacija balkanskih atletskih federacija proglasila je u Atini Ivanu Vuletu za najbolju atletičarku Balkana, dok je Angelina Topić proglašena za ''zvezdu u usponu''.

Ivana Vuleta je ove godine odbranila titulu svetske šampionke u dvorani, na Svetskom atletskom prvenstvu koje održano u martu u Beogradu i titulu evropske šampionke u Minhenu.

"Najbolja atletičarka Balkana peti put. Razmazila sam se. Hvala, bila je ovo još jedna nezaboravna sezona", napisala je Vuleta na društvenim mrežama posle dodele nagrade na gala večeri u Atini.

Nagrada ''Zvezda u usponu'' pripala je Angelini Topić. 

Na poslednje održanom Svetskom prvenstvu za juniore u Kaliju one je osvojila bronzanu medalju sa skokom od 1,93 m, kao i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore u Minhenu. 

U julu ove godine na Evropskom prvenstvu za mlađe juniore u Jerusalimu ćerka legendarnog Dragutina Topića osvojila je zlatnu medalju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()