Žabić u suzama nakon poraza: Naporno smo radili, mislila sam da ću uspeti

Borba je trajala svega 30 sekundi

02.08.2024. 17:31
  • Podeli:
milica zabic reuters-66acfb3f88e0a.webp Foto: Reuters

Srpska džudiskinja Milica Žabić nije uspela da se domogne bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ona je poražena od domaće takmičarke Romane Diko u konkurenciji preko 78. kilograma.

Francuskinja je iponom, poenom koji donosi direktnu pobedu, uspela da osvoji bronzu u ovoj kategoriji.

Nakon meča, naša džudiskinja nije mogla da sakrije emocije.

"Ne mogu da budem razočarana. Svakako da smo dosta radili na džudou i borili se za neki viši nivo. Poslednjih 6 godina sam radila da dođem do tog cilja, olimpijske medalje. Danas sam se dobro osećala, mislila sam da ću uspeti", rekla je ona i dodala:

"Moja je bila generalno teška. Sve protivnice su mi bile ili olimpijske pobednice ili svetske medalje. Moj deo žreba je bio teži. Možda nisam bila najbolja, ali sam najviše želela tu medalju. Mislila sam da ću da završim borbu u svoju korist. Nisam imala tremu, spremila sam se psihički i fizički, da nemam oscilacije i mnogo mi je žao što nisam osvojila tu medalju".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()