Zlatne odbojkašice sletele u Beograd

Svečani doček biće organizovan večeras u 20 časova kod Gradske skupštine u Beogradu

16.10.2022. 12:54
  • Podeli:
Odbojkašice Srbije pehar_FIVB-1665867685657.webp Foto: FIVB

Odbojkašice Srbije, koje su odbranile titulu svetskih šampionki pobedom nad Brazilom, doputovale su danas nešto posle podne na beogradski aerodrom "NikolaTesla".

Prema planu, odbojkašice će se uputiti u Hotel M, gde će im doček organizovati Odbojkaški savez Srbije.

Doček za navijače biće održan večeras, a zlatne odbojkašice Srbije trebalo bi da izađu na balkon Gradske skupštine u 20 časova.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odbranila je u holandskom Apeldornu titulu prvaka sveta osvojenu pre četiri godine u Japanu, trijumfom nad Brazilom sa 3:0 u setovima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()