Zvezdin drugi pokušaj u Areni, Ivanović veruje u pobedu

Moramo da probamo da odbranimo domaći teren, kaže Obradović

15.06.2023. 09:27
  • Podeli:
KK Partizan_KK Crvena zvezda_finale plej-ofa ABA lige_Foto Tanjug_Miloš Milivojević-6488d016c2db0.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigraće večeras od 20 sati u "Štark areni" drugi meč finala plej-ofa ABA lige.

Partizan vodi 1:0 u seriji, koja se igra na tri pobede. Domaćin će biti ekipa Partizana.

"Izuzetno važna utakmica. Moramo da probamo da odbranimo domaći teren. Pozivam navijače Partizana da još jednom naprave atmosferu kakvu su napravili u poslednjoj utakmici i da sve prođe u fer i sportskoj atmosferi, da kao i posle prve utakmice pričamo samo o košarci", izjavio je trener Partizana Željko Obradović uoči drugog meča.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da veruje da "crveno-beli" mogu do trijumfa.

"Verujem da možemo da pobedimo Partizan. A da bi pobedili moramo da damo sto odsto naših mogućnosti. Verujem mojim igračima i imam puno poverenje u njih. Igra se na tri pobede", istakao je Ivanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()