Tako se bodri jača polovina: Ovako je Danilovićeva navijala za Oblaka protiv Danske - a šta će u četvrtak?

Biće Srpkinja na mukama

17.06.2024. 11:53
  • Podeli:
olga danilovic-65f2c31f8e121.webp Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

Golman i kapiten Slovenije Jan Oblak ima veliku podršku od svoje devojke Olge Danilović, a srpska teniserka to je iskazala preko društvenih mreža. Ona se reagovala na Instagramu tokom utakmice između Slovenaca i Danaca u Štutgartu. Podsetimo, selekcije Slovenije i Danske odigrale su nerešeno 1:1.

Olga je prvo objavila fotografiju Oblaka dok peva himnu Slovenije i postavila gomilu emotikona u obliku srca.

A onda je Danilovićeva uradila nešto zbog čega će Jan sigurno još više voleti.

Olga je tokom utakmice između Slovenaca i Danaca obukla dres ili majicu gde piše prezime njenog dečka - Oblak.

Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

Kao što je poznato, sledeći rival Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu je upravo Slovenija. Meč se igra u četvrtak, 20. juna, u Minhenu, sa početkom u 15 časova, a ostaje nam da vidimo kome će tada Srpkinja pružiti podršku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()