Ovo pokazuje koliko je Siniša bio veliki: Ceo svet obeležava Mihin rođendan

Danas mnogi tuguju

20.02.2024. 11:06
  • Podeli:
Siniša Mihajlović-639df0c5e1262.webp Foto: FK Crvena zvezda

Siniša Mihajlović bi na današnji dan napunio 55 godina, a zbog preranog odlaska, danas mnogi tuguju. Miha je 16. decembra izgubio bitku protiv leukemije, sa kojom se lavovski borio od kako mu je dijagnostifikovana opaka bolest.

Njegovoj porodici je sasvim sigurno najteže, što se vidi po bolnim porukama koje su objavili supruga Arijana, brat Dražen, deca...

Teško je klubovima i navijačima u kojima je ostavio dubok trag i navijačima koji su ga voleli.

Nedavno su u Seriji A igrali Lacio i Bolonja, dva kluba u kojima je omiljen među navijačima.

Koliko je Miha bio veliki, pokazuje i to što su ga se velikani za koje je igrao u Italiji setili na današnji dan i poslali poruke da je zauvek u njihovim srcima.

Od Mihe su se oprostili Lacio, Inter, Milan i Sampdorija, koji su uz njegove fotografije objavili emotivne tekstove.

Takođe, i Vojvodina mu je posvetila objavu na društvenim mrežama.

Lacio

Inter

Milan

Sampdorija

Vojvodina

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()