Ozbiljna ponuda je na stolu: Čelsi ne odustaje od Vlahovića

Fudbaler Ćezare Kasadej mogao bi da bude uključen u transfer srpskog fudbalera

17.06.2023. 11:17
  • Podeli:
Dušan Vlahović-643916171a333.webp Foto: Profimedia

Već neko vreme evropski mediji bruje o tome gde bi Dušan Vlahović mogao da nastavi karijeru.

Nedavno se u "trku" za Srbinov potpis uključio i Čelsi, a kako prenosi "Kalčomerkato", sportski direktor Juventusa, Đovani Mana bio je u Londonu, gde je razgovarao sa čelnicima "Plavaca".

Navodno, prema novim informacijama, u transfer Vlahovića mogao bida bude uključen i talentovani Ćezare Kasadej, momak koji je nedavno proglašen za najboljeg igrača Svetskog prvenstva za fudbalere do 20 godina.

Kako navodi pomenuti list, Čelsi je mladog 20-godišnjaka uvrstio na spisak fudbalera koje nudi Juventusu, uz još oko 50 miliona evra za Vlahovića.

Vlahović je ove sezone postigao svega 10 golova u Seriji A, ali bi italijanski klub najradije da povrati u celosti svoju investiciju koja je iznosila nešto preko 81 milion evra kada je na zimu 2022. godine stigao iz Fiorentine.

Ostaje nam da vidimo gde će Vlahović nastaviti karijeru, ali nema sumnje da nas očekuje uzbudljiv prelazni rok.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()