Pankov stigao u Varšavu: Poljaci tvrde - protiv Srbina podignuta optužnica

Srpski fudbaler i njegov saigrač Žozue malo pre ponoći stigao u Varšavu

07.10.2023. 08:44
  • Podeli:
Radovan Pankov-651fe12785cdd.webp Foto: Profimedia

Veliki skandal obeležio je meč drugog kola Lige konferencija između AZ Alkmara i Legije. Nakon što je utakmica u Holandiji završena, srpski fudbaler Radovan Pankov i njegov saigrač Žozue uhapšeni su u Alkmaru, iza rešetaka proveli su čitavu noć pre nego što su u petak u popodnevnim časovima pušteni na slobodu.

Fudbaleri Legije ekspresno su krenuli put Varšave, preko Amsterdama, a u poljsku prestonicu stigli su malo pre ponoći, prenosi portal "Przegladsportovwy".

Let iz Amsterdama kasnio je sat vremena zbog čega se njihov dolazak u Varšavu odužio. Poljski mediji prenose da su oba fudbalera bila veoma iscrpljena te da su samo prošli kroz aerodrom i seli u taksi koji ih je tamo čekao. Poljaci dodaju da je Radovan Pankov na sebi imao opremu nakon utakmice, budući da je po izlasku iz stadona uhapšen.

Poljski novinar - Robert Blonski, preneo je da su oba fudbalera puštena bez kaucije, ali da je protiv Radovana Pankova podignuta optužnica, kako se navodi, zbog narušavanja telesnog integriteta jednog policajca. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()