Predah od tenisa na egzotičnoj destinaciji, ali ne sam: Koga ljubi Stefanos Cicipas?

Važi za najlepšu teniserku na svetu

27.11.2023. 20:00
  • Podeli:
Stefanos Cicipas-64746a15d61f7.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Za Stefanosa Cicipasa teniska sezona je završena, a to znači da odmor može da počne.

Grčki teniser uputio se ka egzotičnoj destinaciji kako bi uzeo predah od teniseke karijere. 

Međutim, na ovo putovanje nije pošao sam, već mu je društvo pravila njegova lepša polovina Paula Badosa, inače, jedna od najlepših teniserki sveta.

Fotografije sa odmora Badosa je objavila na Instagramu, a kako se vidi, ljubav između grčkog tenisera i španske teniserke cveta. Pogledi sve govore, a ne mogu da se odvoje jedno od drugog.

"Na zemlji nema raja… Ali ima njegovih delova", glasi poruka koju je objavila Badosa ispod romantičnih slika sa odmora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()