Rođen u Berlinu, igra za nas, a ona mu je ljubav iz školskih dana: Koga ljubi Lazar Samardžić?

Izgleda kao holivudska zvezda

22.03.2024. 09:46
  • Podeli:
lazar samardžić-65fd456273895.webp Foto: Instagram/Printscreen/lakisamar10

Mladi fudbaler Lazar Samardžić često je u centru pažnje domaćih medija. Ovaj sportista je rođen u Berlinu i ima nemačko državljanstvo, ali je odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

To je naišlo na veliko odobravanje naše fudbalske javnosti, a nedavno je i sam otkrio sa kakvim se pritiskom suočio posle te odluke.

Mladi Lazar trenutno igra za ekipu Udinezea u Italiji, u koju je došao iz nemačkog Lajpciga, a meta je velikana u gotovo svakom prelaznom roku.

A pre nego što će stići u Lajpcig, Lazar se u svom rodnom Berlinu zaljubio u svoju sugrađanku Silu Enisu. Ona je njegova ljubav iz školskih dana, odnosno iz vremena kad je imao manje od 17 godina.

Rođeni su iste godne, 2001, a Sila je foto-model po zanimanju.

Njihovo drugarstvo je preraslo u ljubav i nema sumnje da je Sila sada jedna od najlepših devojaka i žena srpskih fudbalera.

Neki već komentarišu da lepa Sila izgleda poput neke holivudske zvezde, a na njenom Instagram nalogu možemo videti da Lazar i ona uživaju u zajedničkim putovanjima po različitim egzotičnim destinacijama.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()