Ronaldo ili Oblak? Olga Danilović ispala sa Vimbldona, pa dala hit odgovor na duel Slovenije i Portugala

Ne želi srpska teniserka mnogo golova na meču Slovenije i Portugalije, a nada se pobedi reprezentacije svog dragog

01.07.2024. 18:19
  • Podeli:
olga danilovic-65f2c31f8e121.webp Foto: Instagram/Printscreen/danilovicolga

Olga Danilović nije uspela da zabeleži pobedu na svom debitantskom nastupu na Vimbldonu u glavnom žrebu, pošto je bolja od nje bila Rumunka Anka Aleksija Dodoni, koja je slavila sa 7:5, 6:1.

Posle meča Olga nije bila previše neraspoložena, trava joj kroz karijeru nije bila najbolja podloga, pa očigledno želi da se u narednom periodu potpuno posveti Olimpijskim igrama, gde se nada možda i iznenađenju.

Nakon meča, ona je za Sport klub kratko porazgovarala i o predstojećem meču osmine finala Evropskog prvenstva, gde će njen dečko Jan Oblak igrati protiv Kristijana Ronalda i Portugalije.

Taj meč je na programu od 21.00, a Olga je na pitanje da ko će pobediti odgovorila uz osmeh.

"Slovenija, naravno!"

Bar da bude 1:1? - pitao je novinar.

"Ne, neka bude 0:0, u stvari 1:0. Nema golova, neka bude nula ovamo, a onda neka daju koliko treba", odgovorila je Olga, aludirajući na to da se nada dobrom učinku njenog dečka koji će braniti gol protiv Portugalije od 21.00 u Frankfurtu.

Podsetimo, Olga je bila nedavno i u Minhenu na meču Srbije i Slovenije na Alijanc areni, a meč je gledala u društvu Oblakove sestre.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()