Sa ukusom: Degenek uživao sa Delijama, ali niko nije primetio luksuzan detalj od 130.000 evra

Novi-stari fudbaler Crvene zvezde dočekivao je navijače u Servisu za članstvo

03.08.2023. 16:33
  • Podeli:
degnek yt-64cbba04d2f9f.webp Foto: Youtube/Printscreen/@@crvenazvezdafk

Nedeljama Zvezda pokušava da animira svoje pristalice da dođu na stadion i kupe sebi neku od sezonskih ulaznica.

Delili su crveno-beli cene u više navrata, "delije" su organizovale akciju zajedničkog odlaska po sezonske i druženje Miloša Degeneka sa navijačima bilo je jedan od način da se privuku.

Defanzivac koji je ovog leta treći put stigao u Zvezdu prodavao je karte, slikao se i pričao s navijačima, delio je i autograme, a da niko nije primetio detalj na njegovoj ruci.

Reč je o skupocenom "Roleks Dejtona“"116506 satu koji prema proceni specijalizovanog Instagram profila "Sat na ruci" vredi 78.500 evra salonski, a čak 130.000 na tržištu.

Sat težak 290 grama se radi u platini, ima glečer plavi cifer i dijamantske časovne indekse, a isporuka se završava na kraju ove godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()