'Srpski Bočeli' najavio derbi poznatom navijačkom pesmom, pa dobio ovacije čitave Arene

Treći susret večitih u sezoni

04.01.2024. 20:28
  • Podeli:
derbi zvezda partizan una-659701d7a5bee.webp Foto: UNA

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Partiana meč u okviru 19. kola Evrolige. Ovo je treći susret večitih rivala u aktuelnoj sezoni, a prethodna dva dobio je Partizan.

Pred sam početak derbija na parket Arene pojavio se Nemanja Crnatović i otpevao navijačku obradu pesme "Računajte na nas", a onda dobio i ovacije čitave dvorane.

Inače, radi se o talentovanom operskom pevaču koga nazivaju i "srpski Bočeli".

Nemanja Crnatović je rođen pre 23 godine i to u sedmom mesecu, a nakon boravka u inkubatoru potpuno je izgubio vid.

Kako je izgledala njegova izvedba možete pogledati u videu ispod teksta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()