'Strašno za mladog čoveka, neka ga Bog čuva': Đokovića šokirale vesti o Milojeviću

Bio je Nole vidno uznemiren

17.01.2024. 15:19
  • Podeli:
đokovic tanjug ap-65a7e2b0c4c42.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Prošao je Novak Đoković i drugu prepreku na Australijan openu. Aleksej Popirin bio je tvrd orah, mogao je čak i da vodi nakon tri seta, ali je srpski as još jednom uspeo da se izdigne i na kraju slavi sa 3-1.

Posle meča Nole je istakao da je svestan da ne igra najbolje, govorio je i o sukobu sa jednim od navijača kome je poslao poruku, a na kraju je bio šokiran saznanjem.

Novinar mu je saopštio da je srpski trener Dejan Milojević doživeo srčani udar, što je vidno uznemirilo Đokovića.

"Srčani udar?! Šta mogu da kažem, osim da pošaljem podršku, da ga bog čuva, da mu anđeli pomognu i da bude dobro. Šoknatno za mladog čoveka, obeležio je naš sport. Misli su uz familiju", rekao je Novak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()