Aleksandra Krunić pokidala prednje ukrštene ligamente

Duga sezona, mnogo putovanja, još više mečeva za posledicu su, ovog puta, imale tešku povredu kolena

27.09.2022. 14:05
  • Podeli:
aleksandra-krunic-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić pokidala je prednje ukrštene ligamente kolena zbog čega je očekuje višemesečna pauza.

Krunićeva se povredila pre nekoliko dana na meču 1. kola kvalifikacija za WTA turnir u Talinu protiv Nemice Eve Lis. Srpska teniserka se povredila u desetom gemu drugog seta. Srpkinja je vodila 6:4, 5:4 i servirala je za pobedu, ali je zbog povrede morala da preda meč.

Krunićeva je na društvenim mrežama objavila da je uradila magnetnu rezonancu, koja je pokazala da je pokidala ukrštene ligamente kolena zbog čega je očekuje višemesečna pauza.

Krunićeva je trenutno 82. teniserka na WTA listi.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()