Alkaraz na istom mestu drugi put srušio Medvedeva: Španac odbranio titulu

Konačno podigao pehar posle Vimbldona

18.03.2024. 08:19
  • Podeli:
Karlos Alkaraz-65f7ea183cae5.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Španski teniser Karlos Alkaraz odbranio je titulu na Mastersu u Indijan Velsu, pošto je u finalu, baš kao i prošle godine, savladao Rusa Danila Medvedeva 7:6 (7:5), 6:1.

Alkaraz je osvojio peti trofej na Mastersima, a prvi još od Vimbldona prošle godine.

Ukupno, Španac je došao do 13. titule u karijeri.

Borba u prvom setu je bila fantastična, oba tenisera napravila su po jedan brejk, što je dalje vodilo do tajbrejka. Alkaraz je bio dominantniji i uspeo je da dobije prvi set što mu je dalo vetar u leđa za nastavak meča.

Kada se to uzme u obzir, rezultat drugog seta je potpuno jasan. Prilično dominantan Karlos je pokazao da se vraća u izvanrednu, njemu prepoznatljivu formu i da se treba paziti na njega u narednom periodu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()