Alkaraz priznaje da je frustriran: Učinio je da se ja osećam kao da mi je 13 godina

Razgovarao sam sa svojim timom i rekao im da ne znam šta treba da radim, priznaje Španac

29.03.2024. 15:51
  • Podeli:
Karlos Alkaraz-6606d2fd01a75.webp Foto: AP Photo/Marta Lavandier/Tanjug

Nade Karlosa Alkaraza da će posle Indijan Velsa osvojiti i titulu u Majamiju raspršila se na najsuroviji način u noći između četvrta i petka. U četvrtfinalu mastersa na Floridi Grigor Dimitrov je za sat i po vremena razbio prvog nosioca turnira sa 6:2, 6:4 nanevši mu četvrti poraz u sezoni.

Mladi Španac je ovim porazom ugrozio drugu poziciju na ATP listi, preuzeće je Janik Siner ukoliko osvoji Majami, i s razlogom se posle meča osetio nemoćnim. 

"Igrao je sjajan tenis. Rekao bih čak i savršen. Nisam mogao da pronađem rešenja. Nisam mogao da pronađem način da učinim da se oseća neprijatno na terenu. Zbog toga osećam frustraciju trenutno. Učinio je da se ja osećam kao da mi je 13 godina", iskren je bio Alkaraz dok je pričao o Dimitrovu.

Uprkos frustraciji Španac je zadovoljan partijom koju je pružio. 

"Bilo je ludo. Razgovarao sam sa svojim timom i rekao im da ne znam šta treba da radim. Ne znam njegove slabosti, ne znam ništa... Zbog toga osećam frustraciju, ali napustio sam teren zadovoljan svojim tenisom. Napustio sam teren misleći da je verovatno trebalo da promenim igru malo ranije, ali svakako, osećam da sam igrao dobar tenis".

Dimitrov je i pre pet meseci savladao Alkaraza u Šangaju. Sada će u polufinalu Majamija igrati protiv Aleksandera Zvereva.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()