Alkaraz promenio frizuru i smislio novi motiv: Mi smo tu da sprečimo Đokovića da osvoji sve

Komentare ostavljam po strani i koncentrišem se na sopstveno putovanje, kaže drugi reket sveta

30.11.2023. 15:32
  • Podeli:
Karlos Alkaraz-64f981476dbf6.webp Foto: AP Photo/Frank Franklin II/Tanjug

Španski teniser Karlos Alkaras rekao je da će zajedno sa ostalim teniserima pokušati da spreči Novaka Đokovića da dominira tenisom i naredne sezone.

"Đoković je rekao da je spreman da osvoji četiri grend slema i olimpijsko zlato, ali mi smo tu da ga sprečimo", rekao je Alkaras u Meksiku, gde učestvuje u egzibicionom događaju.

Alkaras je ove sezone osvojio šest turnira, uključujući i Vimbldon, kada je sprečio najboljeg tenisera sveta da osvoji sve velike titule u jednoj godini. 

"Prvi deo sezone je bio spektakularan, ali sam posle Vimbldona imao znatno lošiji period. Mislim da je to normalno i da bi trebalo da se izvuče pouka iz takvih situacija", rekao je 20-godišnji teniser.

Karlos Alkaraz Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo/Tanjug

I dalje sam isti momak

On je svojim kritičarima poručio da pripreme televizore i gledaju ga 2024. pošto će to biti godina puna energije.

"Treniraćemo i borićemo se kako bi ta godina bila na istom nivou ili čak bolja od ove godine", dodao je Alkaras.

Alkaras, koji je do sada osvojio 12 titula, rekao je da se nije promenio otkako se probio na svetsku scenu.

"I dalje sam isti momak. To što sam postao poznat nije promenilo moju ličnost ni to kakav sam čovek, čak i uz sva očekivanja ljudi koji me porede sa Federerom ili Nadalom. Pokušavam da te komentare ostavim po strani i koncentrišem se na sopstveno putovanje", naveo je on.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()