Alkaraz sve iznenadio: Srećan odlazim iz Melburna

Ovo mi je najbolji rezultat u Australiji, ističe Španac

25.01.2024. 09:24
  • Podeli:
karlos alkaraz, 20 jan 2024, australijan open - profimedia-65ab8b010e059.webp Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je posle eliminacije sa Australijan opena da Melburn napušta srećan i da je četvrtfinale grend slem turnira dobar rezultat. 

Nemac Aleksander Zverev je pobedio Španca u četvrtfinalu rezultatom 3:1 (6:1, 6:3, 6:7(2:7), 6:4) i sprečio ga u pokušaju da osvoji treći grend slem pehar u karijeri.

"Ovo mi je najbolji rezultat u Australiji. Došao sam do četvrtfinala, što je dobar rezultat i igrao odličan tenis. Žao mi je što nisam bio na nivou, jer sam u prethodnoj rundi igrao sa mnogo samopouzdanja", rekao je 20-godišnji Alkaraz i nastavio:

"Generalno gledano, napuštam Melburn srećan. Zaboraviću današnji loš nivo igre. Očigledno, četvrtfinale grend slema je dobar rezultat. Nije ono čemu sam se nadao, ali nije ni loše", zaključio je Španac.  
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()