Amerikanka Koko Gof prva polufinalistkinja Ju Es opena

Protivnica Gofovoj u polufinalu biće pobednica duela Karolina Muhova (Češka) - Sorana Kirstea (Rumunija).

05.09.2023. 19:35
  • Podeli:
Tan2023-09-0519331981_9 koko gof AP PhotoSeth Wenig-64f767352dfd1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Američka teniserka Koko Gof prva je polufinalistkinja Ju Es opena, pošto je danas u četvrtfinalu veoma lako pobedila Letonku Jelenu Ostapenko sa 2:0 (6:0, 6:2), za samo jedan čas i devet minuta igre.

Amerikanka je prvi set dobila bez izgubljenog gema, i već tad je bilo jasno da Ostapenko nema šansu za novo iznenađenje, kakvo je priredila u osmini finala eliminacijom najbolje teniserke planete, Poljakinje Ige Švjontek. 

U drugom setu Ostapenko je osvajanjem dva gema koliko toliko uspela da stigne do časnog poraza. 

Protivnica Gofovoj u polufinalu biće pobednica duela Karolina Muhova (Češka) - Sorana Kirstea (Rumunija). 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()