Bagdatis: Momci iz Velike trojke prevazilaze povrede koje drugi ne mogu

Veoma je komplikovano sa zadnjom ložom, ali mislim da se Novak i dalje kreće sto posto, rekao je bivši kiparski teniser

23.01.2023. 11:00
  • Podeli:
Markos Bagdatis-63ce5abdeab3b.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji teniser Markos Bagdatis je, tokom Australijan opena, prkomentarisao je igru Novaka Đokovića u Melburnu. S obzirom na to da je četvrti nosilac turnira, uprkso povredi zadnje lože, jedini favorit koji je još u igri Kipranin je govorio sposobnostima Velike trojke - Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Novaka Đokovića.

Na početku razgovora prokomentarisao je Đokovićevu povredu.

"Veoma je komplikovano sa zadnjom ložom, ali mislim da se on i dalje kreće sto posto. Kada ga gledam kako igra, ne vidim osobu koja oseća velike bolove. Naravno da ima problem sa zadnjom ložom, ne kažem da nema, ali pronalazi način da to kontroliše. Momci iz Velike trojke uvek to rade, pronalaze načine da nas iznenade, prevazilaze povrede koje drugi igrači ne mogu", rekao je bivši teniser. 

Objasnio je Bagdatis svetu kako Velika trojka nikada nije padala pred povredama:

"Nikada nismo mogli da pretpostavimo šta će Novak, Rafa i Rodžer da postignu, oni su sportisti sa druge planete. Nikada nisu prestali da napreduju, a to je neverovatno. Svaka odluka koju su doneli u karijeri bila je ispravna, što nije uvek slučaj kod ostalih tenisera".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()