Batalja stigao u Lion kao zamena, pa naleteo na Kecmanovića

Srpski teniser je bez većih problema eliminisao Argentinca

22.05.2023. 15:13
  • Podeli:
Tan2023-03-2622191013_1 Miomir Kecmanović-6426e0d2e2fc4.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jim Rassol

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u 2. kolo teniskog turnira u Lionu,  pošto je za sat i 14 minuta pobedio Argentinca Oriola Roku Batalju sa 2:0 (6:1, 6:3).

Batalja, 310. na rang listi, upao je u glavni žreb umesto Tomasa Martina Ečeverija koji je trebalo da igra protiv Kecmanovića, ali je otkazao igranje zbog povrede.  

Kecmanović, 36. na ATP listi i peti nosilac u Lionu, bez većih problema savladao je Argentinca i obezbedio plasman u drugo kolo gde će mu rival biti Britanac Džek Drejper. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()