Beker u zatvoru drži časove joge i meditacije

"Kao sportista, predobro poznaje uspone i padove pobeda i poraza, iskustvo prenosi ostalima", rekao je izvor blizak bivšem teniseru

20.10.2022. 12:57
  • Podeli:
boris-becker-anadolija.jpg

Legendarni nemački teniser Boris Beker, koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Velikoj Britaniji zbog finansijskih malverzacija, osim što je smršao, redovno trenira i drži časove joge zatvorenicima, prenosi engleski "Guardian".

Bivši šampion Vimbldona u maju je prebačen iz zatvora Vandsvort u zatvor Hanterkomb u blizini Nafilda u Oksfordširu. U aprilu je osuđen na dve i po godine zatvora zbog prikrivanja imovine od dva i po miliona funti kako bi izbegao plaćanje dugova nakon bankrota.

Tabloid "Bild", citirajući izvor blizak Bekeru, tvrdi da poznati pedesetčetvorogodišnjak redovno trenira u zatvorskom fitnes centru i da je lako prihvatio nedostatak alkohola, koji je zabranjen. Izvor je rekao da je oslabio oko osam kilograma.

Beker radi kao asistent zatvorskom treneru za fitnes i psihologiju, koristeći svoje iskustvo nekadašnjeg najboljeg tenisera sveta, izvestio je Bild.

Prema istom izvoru, Beker drži časove fitnesa, pravilne ishrane i kriznog menadžmenta za oko 45 zatvorenika.

Navodi se da Beker podučava druge zatvorenike "posebnoj vrsti joge i meditacije", rekao je izvor listu.

"Kao sportista, predobro poznaje uspone i padove pobeda i poraza. Svoje životno iskustvo prenosi zatvorenicima".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()