Beograd u novembru domaćin teniskog ATP turnira

Turnir će biti održan u Beogradskoj areni

20.08.2024. 16:30
  • Podeli:
Tenis lopta reket-65ae249c26105.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) saopštila je danas da će od 3. do 9. novembra ove godine u Beogradu biti održan turnir iz serije 250.

Turnir će biti održan u Beogradskoj areni.

 "Zahvalni smo što smo dobili priliku da organizujemo još jedan ATP 250 turnir, ovog puta na tvrdoj podlozi. Beograd je imao uspešnu istoriju turnira na tvrdoj podlozi, jer su neki od najuzbudljivijih mečeva i finala Dejvis kupa ovde odigrani pre mnogo godina. Uzbuđeni smo što ćemo da nastavimo sa ovom tradicijom i da pokušamo da sve učinimo još uzbudljivijim i boljim, ovog puta sa ATP turnirom", rekao je direktor turnira Beograd open Đorđe Đoković.

ATP je naveo da je turnir prvobitno trebalo da bude odigran u španskom Hihonu, ali je zbog nepredviđenih operativnih problema premešten u glavni grad Srbije. Turnir će naredne dve godine biti odigran u Beogradu.

Nagradni fond turnira iznosi 579.320 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()