Brzo stigla zamena: Evo ko nastupa umesto Nadala na Lejver kupu

On je potvrdio svoj nastup za Tim Evropa

13.09.2024. 10:30
  • Podeli:
Tan2024-04-2918281854_3 rafael nadal AP PhotoManu Fernandez-66321274c5f04.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Lejver kupa iako je pre tri nedelje najavio da će igrati na turniru koji se sledeće nedelje igra u Berlinu.

Umesto njega nastupiće Bugarski teniser Grigor Dimitrov. Trenutno 10. na svetu je "upao" na mesto Rafaela Nadala koji je otkazao svoj nastup za Tim Evropa.

"Veoma sam razočaran što moram da podelim sa vama da neću moći da se takmičim na Lejver kupu koji se igra u Berlinu naredne nedelje. Ovo je timsko takmičenje i, da bih zaista podržao Tim Evropu, moram da uradim ono što je najbolje za tim, a u ovom trenutku ima drugih igrača koji mogu pomoći timu da dođe do pobede", rekao je Nadal.

Dimitrov će se pridružiti Kasperu Rudu, Stefanosu Cicipasu,  Karlosu Alkarasu, Aleksanderu Zverevu i Danilu Medvedevu koji će predstavljati Stari kontinent.

Tim sveta" će predvoditi Džon Mekinro. On će na raspolaganju imati Frensisa Tijafoa, Alehandra Tabila, Aleksa de Minora, Tejlora Frica, Bena Šeltona i Tomija Pola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()