Danilovićeva poražena na startu turnira u Lionu

Za dva sata i devet minuta na terenu srpska teniserka je uzela jedan set

31.01.2023. 08:39
  • Podeli:
Olga Danilović_Profimedia-63bfbd12b7bc6.webp Foto: Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je od Nemice Jule Nimajer 2:1 (7:6, 2:6, 6:3) na startu turnira u Lionu.

Meč je trajao dva sata i devet minuta.

Srpska teniserka je bolje otvorila meč i nakon brejka u trećem gemu usportila tempo. 

Nemica je to iskoristila i oduzela već naredni servis gem Olgi Danilović, dok je brejkom u poslednjem gemu povela sa 1:0.

U drugom setu srpska teniserka je pokazala agresivniju igru i bolji servis. 

Dva puta je brejknula protivnicu i na kraju osvojila set. 

Poslednji set je doneo koncentrisaniju igru Nemice koja je posle dva brejka u trećem i šestom gemu, uz svoj siguran servis osvojila set.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()