Danilovićeva u polufinalu Baštada: Olga bolja od nove rivalke iz Top 100

Posao je završila za manje od sat i po vremena

13.07.2023. 19:43
  • Podeli:
Olga Danilović-63dfc1e189321.webp Foto: Profimedia

Srpska teniserka, Olga Danilović ostvarila je plasman u polufinale turnira u švedskom Baštadu, pošto je danas izbacila Viktoriju Tomovu iz Bugarske sjajnom igrom u dva seta - 2:0 (6:3, 6:3).

Naša teniserka je imala kontrolu nad mečom od početka do kraja i nije dozvoljavala da se Bugarka razigra ni na koji način. 

Na kraju je posao završila za manje od sat i po vremena.

U prvom setu smo videli paradu brejkova. Prvo je Olga stigla do jednog, pa potom Tomova, onda je Danilovićeva napravila još dva, da bi Bugarka uzela još jedan i kada se sve podvuklo, Srpkinja je imala jedan više zbog čega je uzela set.

Drugi set je bio sličan. Prvo je brejk opet napravila Olga, posle čega je Tomova uzvratila, a onda je Olga još jednom zadala udarac. Na kraju je to u završnom gemu učinila još jednom, iskoristivši treću meč loptu.

Rivalka u polufinalu biće joj druga nositeljka Elina Putinceva iz Kazahstana. Drugo polufinale čine Ema Navaro i Luiza Ćiriko, obe su iz SAD.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()