Del Potro smatra da Đoković još nije GOAT: Novak i dalje ima dug put pred sobom

Pored Novaka koji osvaja, uskoro broj navijača Federera i Nadala neće biti bitan, smatra Argentinac

26.03.2024. 16:47
  • Podeli:
Juan Martin del Potro_foto_TW Cropped-64dded721ae7f.webp Foto: Twitter/@Tennis

Argentinski teniser Huan Martin del Potro ne misli da je muški tenis u Novaku Đokoviću još dobio najboljeg svih vremena.

Srpski teniser je odavno pretekao Rafaela Nadala i Rodžera Federera u glavnom kriterijumu po broju grend slem titula. Novak je uz to ubedljivo najduže vremena proveo kao lider ATP liste, mesta koje i danas drži, ali ima onih koji smatraju da to nije dovoljno.

Među njima je i Del Potro koji je poslednji veliki meč u karijeri igrao baš protiv Đokovića, koji ga je 2018. godine pobedio u finalu Ju Es opena.

"Svako je bio najbolji u različitim periodima. Od 2006. do 2009. godine Rodžer je bio nepobediv, ali Rafa je bio najbolji na šljaci", počeo je Del Potro.

Ali, Del Potro je imao i par reči da kaže o Novaku Đokoviću.

"Novak i dalje ima dug put pred sobom. Osvojio je više titula od obojice, a i dalje pričamo o tome. Ako osvoji još neki grend slem, neće biti važno koliko navijača imaju Federer i Nadal", rekao je Del Potro.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()