Đere siguran u Peruđi: Srbin izborio četvrtfinale i meč protiv Zapate MIraljesa

Srbin u narednom meču igra protiv Španca Bernabea Zapate Miraljesa

12.06.2024. 21:43
  • Podeli:
Laslo Đere-65a62bb1a0c39.webp Foto: AP Photo/Louise Delmotte/Tanjug

Srpski teniser Laslo Đere nastavio je sa dobrim rezultatima na čelendžeru u Peruđi. On se plasirao u četvrtfinale, pošto je pobedio Jespera de Jonga sa 2:0 (6:4, 7:5).

Meč nije mogao bolje da počne za 46. na ATP listi. Đere je odmah Holanđaninu oduzeo servis, a potom je to ponovio u sedmom gemu. Doduše, kad je Srbin servirao za set rival je vratio jedan brejk, no jedino što je uspeo je da produži set.

Drugi deo meča bio je izjednačen do sedmog gema, kada je Laslo bez izgubljenog poena napravio brejk. Opet je došao u situaciju da svojim servisom reši meč, ali ni sada to nije uspeo da uradi, jer je 147. igrač planete vratio izgubljeno.

Ipak, nije to loše uticalo na Đerea, koji je u 11. gemu ponovo napravio brejk, a onda sigurno odservirao i trijumfovao posle jednog sata i 53 minuta.

Đere će u četvrtfinalu igrati protiv Španca Bernabea Zapate Miraljesa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()