Đoković igra na Australijan openu: Živim i dišem tenis narednih nedelja

Najbolji teniser sveta je objavio da je dobio izuzeće od vakcinacije

04.01.2022. 11:58
  • Podeli:
novak-djokovic-pixsell.jpg Foto: Pixsell

Novak Đoković je na svom Instagram profilu objavio da će igrati na Australijan openu.

To je vest koju je teniski i sportski svet čekao mesecima, jer je najbolji teniser sveta i devetostruki pobednik Melburna veliki protivnik vakcinisanja protiv korone, dok je Australija jedna od najrestriktivnijih država sveta kada su mere zaštite od zaraze virusom kovid-19 u pitanju.

 

 

 

"Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima. Odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih nedelja u Melburnu. Hvala svima na podršci! Idemooooo '22", napisao je Đoković na Instagram profilu.

Posebno je zanimljiva Noletova izjava da je dobio izuzeće od vakcinisanja, o čemu će se narednih dana sigurno mnogo govoriti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()