Đoković imao reakciju na Mitrovićevu priču o njemu

Epizoda sa napadačem Fulama najdalje odjeknula

03.08.2023. 10:16
  • Podeli:
Novak Đoković_Profimedia-64b3fc50e795b.webp Foto: Profimedia

Priča Aleksandra Mitrovića, o njegovom mišljenju o liku i delu Novaka Đokovića, eksplodirala je u Srbiji. Fudbalera Fulama, u svom stilu, iskreno i otvoreno govorio je u podkastu ALESTO sa Aleksandrom Stojanovićem o najboljem srpskom teniseru i rekao kako je nekoliko puta bio u prilici da se pobije zbog Novaka. 

Ova priča je stigla i do Novaka, dok je bio na odmoru. Drugi reket sveta je pogledao epizodu sportskog novinara i zahvalio se Mitroviću, fudbalskom reprezentativcu Srbije, na lepim rečima. 

On je na svom Instagram storiju postavio sliku Aleksandra Mitorvića iz emisije i, uz nekoliko emotikona, napisao: Hvala ti brate!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()