Đoković odigrao 100. meč na Australijan openu: Blagosloven što mi život ide kako ide

Mnogo hvala navijačima na svemu što sam uradio, rekao je najbolji igrač sveta

19.01.2024. 12:16
  • Podeli:
Novak Đokovic2-65aa59e208b80.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Novak Đoković se adaptirao na Melburn park i konačno je "stao na svoje noge". Branilac titule na Australijan openu je meč 3. kola odigrao, skoro, bez greške i dobio je Tomasa Martina Ečeverija bez izgubljenog seta. U osminu finala je krenuo spreman iz velikog zaleta, svestan da je odigrao odličan meč. 

"Moj najbolji meč od početka turnira. Moram da budem zadovoljan. Igrao sam veoma dobro u prva dva seta, on je malo podigao nivo u trećem, bili smo izjednačeni. Ali u taj-brejku sam dobro servirao i dobio ga", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković. 

Đoković je pobedom obeležio jubilej - 100. meč u Melburnu. Prvi je odigrao još 2005. godine i osvojio je rekordnih 10 titula.

"Blagosloven sam činjenicom da mi život ide kako ide. Devedesete nisu bile jednostavne za moju porodicu. Morali su da se odreknu mnogo toga, ne bi mogao da budem ovde da nije bilo njih. Tenis je izuzetno skup sport. Trudili su se jako da mi omoguće sve uslove da treniram. U juniorskim danima je bilo veoma teško zbog resursa. Trebalo je naći novac. Zaista, mnogo hvala navijačima na svemu što sam uradio", istakao je Đoković.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()