Đoković odradio trening sa ekipom: Zabava nije izostala, igrale su se i kockice

Rad je bez sumnje bio na potrebnom nivou

15.09.2023. 13:39
  • Podeli:
Novak Đoković-65044269e2a62.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Dejvis kup reprezentacija Srbije u kompletnom sastavu i u dobrom raspoloženju trenira u Valensiji. Svakodnevne pripreme u dvorani sprovode se pod budnim okom selektora Viktora Trocikog, koji tvrdi da su "svi jednaki i da svako u timu zna svoju ulogu, od najiskusnijeg Novaka Đokovića do najmlađeg Nikole Ćaćića i Hamada Međedovića". 

Ono što je zapalo za oko svima jeste zabavljanje srpskog tima. Naime, tokom treninga Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Nikola Ćaćić i Hamad Međedović igrali su poznate teniske kockice. Priprema za dubl bila je savršena. 

Bilo je i ozbiljnih trenutaka, a rad je nesumnjivo bio naporan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()