Đoković opomenuo medije: Sledeći put budite oprezni sa objavama

Srpski teniser je na društvenim mrežama odgovorio medijima koji su ga prozvali da je prkosio sudiji

19.01.2023. 09:26
  • Podeli:
Novak Đoković0-63c8f70732c4e.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković je na Instagramu odgovorio televiziji Eurosport nakon što je ona na svom profilu napisala da je "teniser iz Srbije prkosio sudiji tokom uzimanja pauze za toalet u svom prvom meču na Australijan openu".

"Sudija mi je dopustila odlazak na wc, ali rekla mi je da nemam pauzu za wc, već samo za presvlačenje. Rekla mi je da moram da požurim, ali to niste snimili. Zvala me je kada sam izlazio sa terena, a ja nisam čuo. Htela je da mi kaže da je wc na drugoj strani terena.

Našao sam jedan wc tamo gde sam otišao i sve brzo odradio zbog vremena koje sam imao na raspolaganju. Nisam joj prkosio niti kršio pravila. Dopustila mi je i rekla da budem brz. Sledeći put budite oprezni sa objavama. Imate obavezu prema brojnim fanovima sporta koji vas prate", napisao je Đoković na svom Instagram storiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()