Đoković: Posle brejka sve je išlo lakše

Hačanova dobro poznajem, pošto često treniramo zajedno, igrali smo skoro 10 puta na raznim podlogama, rekao je srpski teniser

03.11.2022. 22:00
  • Podeli:
Novak Đoković Astana_ATP-1665062994056.webp Foto: ATP

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković priznao je da je imao problema tokom meča osmine finala Mastersa u Parizu protiv Rusa Karena Hačanova.

Ðoković je slavio sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1.

"Odličan meč, svaki naredni duel biće sve teži i teži. Oba seta bila su drugačija. U prvom setu nisam se dobro osećao iz nekog razloga. Držao sam tempo sa osnovne linije. U drugom sam povećao procenat ubačenog prvog servisa i to je moju igru rasteretilo, dalo mi je više lakših poena. Idemo dalje", rekao je Ðoković po završetku meča.

On je rekao da je zadovoljan pobedom protiv Hačanova.

"Uvek je lepo kada odradite posao i pobedite, ko god da je protivnik. Hačanova dobro poznajem, pošto često treniramo zajedno, igrali smo skoro 10 puta na raznim podlogama. Prvi set je bio izjednačen, imao sam šanse da napravim brejk, držao se, ali sam uspeo da napravim drugi brejk. Posle toga sam igrao bolje, servirao sam mnogo bolje i zadovoljan sam", naveo je Ðoković.

Srpski teniser će sutra u četvrtfinalu Mastersa u Parizu igrati protiv Italijana Lorenca Muzetija.

"Lorenco je mnogo napredovao, posebno na tvrdoj podlozi. Ostvario je velike pobede u prethodnom periodu, osvojio je i titulu, ne voli beton toliko, više voli šljaku, ali je veoma talentovan. Može da napada, da se brani, kreće se sjajno. Dobro poznajem njegovu igru i radujem se izazovu", zaključio je Ðoković.

Meč između Ðokovića i Muzetija biće odigran u petak u 19.30 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()